Hőszigetelés a legjobb garanciával

Hőszigetelés

Egy ház építése minden család életében egy nagyon komoly dolog, egy fontos életesemény. Mindenki hosszú időn át gyűjt rá, spórol, és még sokan hitelt is vesznek fel, és reménykedik abban, hogy hosszú évtizedeken át sok örömét leli majd az új családi házban.
Ehhez viszont feltétlenül szükséges, hogy megfelelő, maximálisan megnyugtató garanciális feltételek mellett épüljön fel a ház. Ez vonatkozik a kivitelezésre, a szakipari munkákra, és a beépített anyagokra is.
Legtöbbször a gyártók bizonyos feltételekhez kötik a garanciát, tehát nem fog élni a garancia, ha nem megfelelően, szakszerűen kerülnek felhasználásra az adott építési anyagok, ahogy azt az adott gyártó előírta.
Különösen igaz ez a hőszigetelő rendszerek esetén.
Nem véletlenül az a neve, hogy hőszigetelő - rendszer, hiszen a legtöbb gyártó teljes rendszerként árulja a hőszigetelés elkészítéséhez szükséges komponenseket. Ha valaki külön veszi meg az EPS táblákat, a dryvit hálót, a dübeleket, ragasztót, akkor az nem lesz rendszer, és nem is fog rá élni a rendszergarancia bizonyos esetekben.
Épp ezért javasolt a teljes hőszigetelő rendszert egyben megvenni, nem pedig komponensenként, hogy hosszú éveken át élvezhessük a garancia nyújtotta biztonságot, és előnyöket.

Megosztás